تولید مبلمان شهری
در فضای میان ساختمان ها و بناها ، عناصر مکملی نیاز است تا زندگی شهری را سامان بخشد ، تجهیزاتی که همچون اثاث یک خانه ، امکان زندگی را در فضای محصور میان سنگ و بتن و شیشه فراهم آورد.
« هدف طراحی شهری و مبلمان آن ایجاد محیطی خلاق و پرورنده برای مردمی است که در آن زندگی می کنند »
چنین محیطی با گوناگونی بسیار ،آزادی انتخاب به افراد می دهد و زمینه خلاقیت را فراهم می آورد.
فضای شهر حداکثر ارتباط را با مردم و زیستگاه پیرامونشان برقرار میسازد و تنها یک وسیله برای در اختیار گذاردن تمام اینها در دست دارد آن هم امکانات مناسب شهری می باشد.
مبلمان شهری به مجموعه وسیعی از وسایل،اشیاء،دستگاه ها،نمادها،خرده بناها، فضاها و عناصری گفته می شود که چون در شهر و خیابان و در کل در فضای باز نصب شده اند و استفاده عمومی دارند، به این اصطلاح معروف شده اند.
مبلمان شهری هویت شهر و حس تعلق را در افراد زنده کرده و نمادی از زیرساختها و نو آوری های شهری، تاریخ فرهنگی، معنوی، علمی، مذهبی، فنی و هویت حقیقی را در خود پنهان کرده است و با بهره گیری از تکنیک های معماری و اصول و استاندارد های شهرسازی مدرن در طراحی مبلمان شهری علاوه بر امنیت شهروندان می تواند موجب کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری و آثار زیست محیطی شود. کاهش آلودگی صوتی ناشی از ترغیب افراد به پیاده روی و استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی از دیگر مزایای اجرای مبلمان شهری است.
انواع مبلمان شهری