تلفن : 65519359 -021 ، موبایل:  09125578911 - 09121259904
آدرس : تهران،خيابان ستارخان،خيابان باقرخان،نبش كوچه فرزين شمالی، پلاك ٦٩ (ساختمان يكتا)،طبقه دوم ، واحد ٦
 

پایه چراغ خیابانی گالوانیزه مدل لوله ای

پایه چراغ خیابانی گالوانیزه از پرمصرف ترین ابزارها جهت تامین روشنایی معابر، خیابان ها، اتوبان ها و دیگر فضاهای باز شهری است. این پایه چراغ به دو صورت لوله ای و چند وجهی تولید می گردد. پایه چراغ لوله ای گالوانیزه از قطعات ۶ متری ساخته شده که به صورت تلسکوپی به داخل یکدیگر رفته و توسط دستگاه جوش متصل می شوند که قطر سکشن ها از پایین به بالا کم می شود.

پایه چراغ خیابانی گالوانیزه چیست

برای تامین نور معابر شهری و بین شهری از انواع تجهیزات روشنایی استفاده می شود. پایه چراغ خیابانی گالوانیزه از انواع این تجهیزات است که اغلب در پارک های حاشیه شهرها، بزرگراه ها و مناطقی که جنبه گردشگری ندارند و صرفا مقاومت از زیبایی مهمتر است، استفاده می شود. این پایه چراغ در ارتفاع های 4 متر الی 12 متر قابل تولید است و در کنار چراغ خود، قابلیت نصب المان هایی مانند پرچم را نیز دارا می باشد.
 

موارد کاربرد پایه چراغ خیابانی گالوانیزه

امروزه با توجه به گسترش شهرها و نیاز به نورپردازی معابر، از پایه چراغ خیابانی گالوانیزه برای ایجاد روشنایی این فضاها استفاده می شود. این نوع پایه باید به اندازه کافی بلند بوده و طولی در بازه 4 تا 12 متر داشته باشد. اینکه چه طولی برای تولید پایه چراغ مناسب است، به نوع و محل کاربرد آن بستگی دارد. پایه چراغ خیابانی گالوانیزه در این مکان ها کاربرد دارد:
خیابان های اصلی
جاده های بین شهری
اتوبان ها و بزرگراه ها
پارک ها و بوستان ها
فضاهای سبز شهری

قیمت پایه چراغ گالوانیزه

ممکن است در هنگام خرید پایه چراغ گالوانیزه با قیمت های مختلفی مواجه شوید. قیمت این پایه چراغ به مواردی همچون ضخامت لوله و ورق، نوع پوشش، سطح مقطع، نحوه اتصال قطعات، وزن پایه و همچنین کیفیت و تجهیزات به کار رفته بستگی دارد. شما عزیزان می توانید انواع پایه چراغ ها را با نازلترین قیمت و بالاترین کیفیت از جهان پارک خریداری کنید.                     

نصب پایه چراغ گالوانیزه

برای نصب پایه چراغ گالوانیزه یکسری نکات باید به دقت مورد بررسی قرار بگیرند. عدم توجه به این نکات عملکرد پایه چراغ را مختل کرده و کارایی آن را کاهش می دهد. این نکات عبارتند از:
انتخاب محل مناسب برای نصب پایه چراغ
اندازه گیری صحیح فاصله برای نصب پایه ها
ایجاد نور یکنواخت به صورتی که خیرگی ایجاد نکند
قرار نگرفتن منبع نوری در مقابل عابران
بررسی اصول فیزیولوژی محیطی
نصب پایه چراغ متناسب با باد و نیروهای محیطی